Om Hauges Auto

Med over 20 års erfaring i branchen er vi hos Hauges Auto i stand til at udføre alle former for reparationer, services og forsikringsskader. Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller for lille til os! Med et hold bestående af dygtige og engagerede mekanikere laver vi service og reparationer på alle slags biler, uanset årgang og mærke, så du altid er godt kørende. 

Værkstedet er et gammeldags retroværksted med et råt look, hvor der altid er kaffe på kanden og tid til en uforpligtende snak. Vi lægger høj vægt på god service og sørger for, at her altid er rent, ordentligt og trygt for kunden at være.

Autoriseret autoværksted i Rødovre

Hauges Auto er et autoriseret autoværksted, hvilket betyder, at der ikke vil opstå problemer for dig, hvis du en dag får brug for din bils fabriksgaranti. Ved at bruge et autoriseret værksted er du garanteret, at vi har foretaget eftersynet eller reparationen efter alle bilproducentens forskrifter – og vi sørger for at stemple i bilens servicebog, så du dermed beholder fabriksgarantien.

Udover vores to servicetilbud udfører vi mange andre reparationer, forsikringsskader og services. Derudover har vi mange faste tilbud hos Hauges Auto, bl.a. gratis lånebil, gratis kontrol til syn og gratis dækopbevaring for servicekunder. Derudover har vi altid 20% på nye dæk inden for alle slags mærker!

På værkstedet er vi vilde med biler, og derfor går vi altid efter, at bilen får service og reparation efter højeste kvalitet. Vi lever af glade kunder, og vi bestræber os dermed altid på at levere et færdigt resultat, som du som kunde kan være tilfreds med i mange år frem. Vi sørger altid for at levere et godt stykke arbejde, der fungerer optimalt i vores kunders hverdag.

Vi vil også rigtig gerne have dig som kunde, så hvis du har et problem med bilen, så tøv ikke med at kontakte os! Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger om vores reparationer og services. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hold dig opdateret på vores Facebook

Du kan også finde Hauges Auto på Facebook! Her kan du altid holde dig opdateret om hverdagen på værkstedet – lige fra gode tilbud og aktuelle nyheder til sjove stunder med fis og ballade.

Følg os gerne derinde. Vi glæder os til at se dig på værkstedet!