Mekaniker nær Glostrup

Trænger din bil til et grundigt eftersyn? Så besøg Hauges autoværksted i Rødovre. Vi står klar til at tage imod din bil og give den en kærlig og grundig behandling. Uanset om vi skal skifte dine vinterdæk, eller skal udskifte vigtige reservedele, så går vi ind i opgaven med et professionelt mindset. Vi benytter reservedele af original kvalitet, dvs. reservedele i samme gode kvalitet som din bil er “født” med. Vi går aldrig på kompromis med hverken reservedele eller selve services. Vi er i den overbevisning, at det bedst kan betale sig at få lavet bilen ordentligt første gang. 

 

Automekaniker nær Glostrup

 

Vores automekanikere er alle autoriseret og med mange års erfaring. Det er vigtigt for os at yde en god service, så vi kan gå fra arbejdspladsen med et smil. Vi lytter til vores kunder og gør alt for at imødekommen dine potentielle ønsker og behov. Vi holder os altid opdateret på de nyeste teknikker, hvilket gør at vi kan mindske spildtiden. Det betyder at vi kan tilbyde service til konkurrencedygtige priser. 

 

Søger du en kompetent mekaniker nær Glostrup? Så kontakt Hauges Auto i dag.

Værkstedet nær Glostrup

Udover vores to servicetilbud udfører vi også mange andre reparationer, forsikringsskader og services. Nedenfor finder du et lille udpluk af noget af det, vi kan hjælpe dig med. Har du nogle spørgsmål, eller finder du ikke dit problem nævnt, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi udfører alle former for autoreparationer, services og forsikringsskader efter bilproducenternes forskrifter.

Udover almindelige services tilbyder vi også to servicepakker, nemlig et lille service og et stort service. Se mere længere nede på denne side.

Olie og oliefilter skal skiftes jævnligt på din bil, så motoren kører jævnt og du undgår høj miljøbelastning samt unødvendig slitage på motoren.

Udover oliefilter skifter vi også bl.a. pollen- og luftfilter, hvor det anbefales at udskifte filtret årligt. 

Vi udfører en komplet gennemgang af undervognen, hvor vi bl.a. tjekker behovet for rustbeskyttelse samt for umiddelbart synlige tæringer.

Det er vigtigt at køre med de rigtige dæk på de rette årstider, hvilket vi står klar til at hjælpe med at skifte. En gammel huskeregel er, at vinterdæk skal på omkring 1. november, hvorimod sommerdæk skal på omkring 1. april. 

Med en regelmæssig kontrol af A/C-anlægget sørger vi for, at du får en mere stabil drift og undgår større reparationer, som er omkostnings- og tidskrævende.

Vi sørger for at kontrollere din bils bremsesystem fra A-Z samt at smøre og rense bremserne frie for snavs. 

Vi sørger for at kontrollere din bils væsker, bl.a. sprinklervæske, kølervæske og bremsevæske. 

Vi sørger for at kontrollere bilens lys og lygter, lige fra nærlys, kørelys og fjernlys til baglygter, blinklys og tågelygter. 

Vi har altid gode tilbud

Hos Hauges Auto er det altid muligt at få professionel service og reparation til en fornuftig pris. Vi tilbyder hurtig fejlsøgning og reparation, så du hurtigere er på farten, og derfor er den samlede pris ofte lavere pga. sparet tid. Vi har et stort, moderne værksted, hvor vi er klar til at hjælpe alle typer biler uanset årgang og mærke.

Lille service

Bestil et lille service hos Hauges Auto
DKK 495,- + olie og filter
  • Udskiftning af olie og oliefilter
  • Kontrol af bremser for og bag
  • Komplet gennemgang af undervogn
  • Kontrol af væsker og lys

Stort service

Bestil et stort service hos Hauges Auto
DKK 795,- + olie og reservedele
  • Udskiftning af olie og oliefilter
  • Udskiftning af pollenfilter og luftfilter
  • Udskiftning af tændrør
  • Komplet gennemgang af undervogn
  • Kontrol af væsker og lys
Flere faste tilbud hos Hauges Auto